Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kartupeļi "čaumalā"

Sastāvdaļas
  • 10 kartupeļi
  • 2 ēd.k. miltu
  • 1 ēd.k. sāls
Kartupeļus sākumā audzēja kā dekoratīvus augus. To ziedus uzskatīja par ļoti skaistiem. Galminieki tos nereti izmantoja frizūru un apģērba dekorēšanai. Un kā tikai šos bumbuļus nav gatavojuši. Piedāvājam vēl vienu veidu, kā pagatavot nu jau tik ierasto dārzeni.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Miltus sajaukt ar sāli. Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un vel mitrus apviļāt miltu maisījumā.
Kartupeļus sakārtot uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā līdz 190 grādiem krāsnī apmēram 1 stundu. Cepot milti veido cietu garoziņu kā olu čaumala. Ēd ar karoti.
2
avots:marikan.livejournal.com

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni