Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olas bekonā ar sinepju mērci

Sastāvdaļas
  • 6 olas
  • 6 bekona šķēles
  • 1 ēd.k. eļļas
  • Sinepju mērcei:
  • 6 ēd.k. franču sinepes
  • 3 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. baltā balzametiķa
  • sāls pēc garšas
Olas ir vērtīgs olbaltumvielu avots. Tās satur A, D, E un B grupas vitamīnus, kā arī dažādas minerālvielas. Tomēr olu vērtīgās īpašības samazinās proporcionāli to uzglabāšanas laikam. Tāpēc, iesakām olas ilgstoši neuzglabāt, bet garšīgi pagatavot un noēst.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Mērcei visas sastāvdaļas sajaukt un ielikt ledusskapi līdz pasniegšanai. Mērci var pagatavot arī iepriekšējā vakarā un glabāt ledusskapī.
2
Olas novārīt, atdzesēt un nomizot. Katru olu ietīt bekona šķēlē un apcept līdz bekons ir kraukšķīgs.
3
Pasniegt olas pārlejot ar mērci.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm