Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikantie lavaša rullīši ar vistas gaļu

Sastāvdaļas
  • 1 Armēņu lavašs (190g)
  • 300g vārīta vistas fileja
  • 300g svaigs siers
  • zaļie loki
  • Tabasco mērce
  • sāls
Lavašs ir maizes paveids, plaši izplatīts galvenokārt Tuvajos Austrumos un Kaukāzā. Gatavo no neraudzētas kviešu miltu mīklas.Nu lavašs iekarojis savu godpilno vietu arī mūsu virtuvēs, piedāvājam jums vēl vienu lavaša izmantošanas recepti.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Vistas fileju sagriež mazākos gabalos un sasmalcina kopā ar svaigo sieru. To viegli paveikt ar blendera palīdzību. Pievieno Tabasco mērci un sāli pēc garšas.
2
Uz darba virsmas izklāj lavašu un vienmērīgi apsmērē to ar pagatavoto krēmu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļiem lokiem un sarullē, mazliet saspiežot kopā.
3
Lavašu var griezt mazākos gabaliņos un uzreiz pasniegt, bet var ietīt pārtikas plēvē un glabāt ledusskapī līdz pasniegšanai.

Pievienot komentāru

Uzkodas