Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Siera bumba

Sastāvdaļas
  • 250g kausētais siers
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 40g Monterigo siers
  • 1 tējk. mārrutku
  • zaļie lociņi
  • 50g attīrīti vālrieksti
  • paprikas pulveris
  • sāls, pipari pēc garšas
Šādā veidā ballītēs pasniegt sieru pieņemts Amerikā. Praktiski uz katra zviedru galda var redzēt vairākas šādas bumbas un bariņš cilvēku tai apkārt.

Pagatavošana

1
Burkānu, sīpolu un zaļos lociņus smalki sakapāt. Monterigo sieru sarīvēt uz smalkās rīves.
2
Riekstus sasmalcināt. Kausēto sieru sajaukt kopā ar sasmalcinātiem riekstiem, sīpolu, burkānu, sāli, pipariem,papriku, mārrutkiem, rīvētu Monterigo un visu kārtīgi sajaukt. Masu apsegt ar pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī uz minūtēm 30.
3
Rokas samitrināt, saviļāt no siera masas bumbu un apviļāt smalki sakapātos lociņos.
4
Ietīt gatavu bumbu plēvē un ielikt ledusskapī vēl uz stundu.
5
Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem, krekeriem, grauzdiņiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas