Tostmaizes ar brinzu
Sastāvdaļas
- 2 sarkanas paprikas
- 100g brinzas vai fetaki tipa siera
- 2-3 ēd.k. krējuma vai lakto
- 8 tostmaizes
Ļoti labs savienojums - sāļā brinza ar papriku. Šādas maizītes var pasniegt arī viesībās - iet uz urrāā!
Pagatavošana
1
Brinzu sajauc ar pāris karotēm krējuma vai
kefīra, lai nav tik sāļš.
Arī smērēt uz maizītes tā ir vieglāk.
2
Papriku nomazgāt un izgriezt kājiņu ar sēkliņām.
Papriku cep krāsnī līdz miza ir apcepusies
un kļūst kā apdegusi.
No paprikas noņem mizu un sagriež.
Vieglāk miziņu noņemt, ja papriku uzreiz pēc
krāsns ieliek maisiņā un atdzesē.
Tad izņemot no maisiņa miziņa tīri labi nāk
nost. Tādā veidā var vairāk paprikas sagatavot
un saliekot trauciņā glabāt ledusskapī.
3
Maizi apgrauzdē, uzsmērē siera masu un sakārto pa virsu paprikas šķēlītes.