Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foreles pate

Sastāvdaļas
  • 350g vārīta forele
  • 150g svaigais siers
  • 100g mintaja ikri
Šo patē var pasniegt gan brokastīs uz maizītēm, gan smalkās viesībās. Un kāpēc gan nesarīkot smalkas viesības brokastu laikā?!

Pagatavošana 10 porcijas

1
Foreli un svaigo sieru sablendēt. Pievienot mintaja ikrus un ar karoti sajaukt. Ja nepieciešams, pievienot sāli. Pārlikt trauciņā, apsegt ar pārtikas plēvi vai vāku un ievietot ledusskapī (labāk uz nakti). Ledusskapī foreļu pate sastingst.
2
Pasniedz ar grauzdētu maizi.
3
Avots-laperla-foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Uzkodas