Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cepti kartupeļi ar bekonu un biezpienu

Sastāvdaļas
  • 4 vidēja izmēra vārīti kartupeļi
  • 100g bekons
  • 200g biezpiens
  • 4 ēd.k. turku/grieķu jogurts
  • dilles
  • sāls
Biezpiena sastāvā ir vitamīni A, E, P, B2, B12, folijskābe, kalcija sāļi, dzelzs, nātrijs, magnijs, cinks, fosfors. Visi šie elementi ir nepieciešami cilvēka organismam, tāpēc piedāvājam vēl vienu vienkāršu recepti, kuras sastāvā ir biezpiens.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Kartupelus sagriež šķēlītēs. Bekonu sagriež apmēram tik pat biezās šķēlēs. Pannu uzkarsēt un uz sausas pannas apcept bekona šķēlītēs no abām pusēm. Bekonu pārlikt uz šķīvīša un tajos pašos taukos apcept kartupeļus.
2
Biezpienu sajaukt ar smalki sakapātām dillēm, jogurtu un pēc garšas pievienot sāli.
3
Uz šķīvja kārto pamīšus kartupeļu un bekona šķēlītes. Pa vidu uzliek biezpienu. Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni