Par mums     Reklāmdevējiem     Portfolio     Kontakti    
Bon Appetit
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda 15 minūtes

Kasserole ar miežu putraimiem

Šī ir tradicionala franču recepte. Tulkojot no franču valodas vārds "casserole" - panna, katls un pat sacepums! Tomēr šajā gadījumā, laikam, pievēršam uzmanību tulkojuma variantam, kas apzīmē ēdienu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 35 minūtes

Risotto ar bietēm

Risotto - itāļu valodā nozīmē "mazais rīs", īpaši populārs Itālijas ziemeļos. Šoreiz šo ēdienu piedāvājam ar bietēm. Nobaudiet!
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apmēram 1,5 stundas

Miežu putraimu zupa ar pupiņām un šķiņķi

Te nu ir vēl viena recepte, kā apliecienājums - garšīgam ēdienam nemaz nav jabūt dārgam! Vienkāršas un pieejamas sastāvdaļas un garšo patiešām lieliski!
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 25-30 minūtes

Miežu putraimu salāti ar kaltētiem tomātiem

Viens no cenas ziņā salīdzinoši lētiem ēdieniem, tomēr garšas ziņā tas mierīgi varētu tikt pielīdzināms kāda restorāna ēdienkartē iekļautajiem ēdieniem ! Lēti un garšīgi !
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 45 min

Miežu putraimu salāti ar zaļumiem

Aizvien vairāk cilvēku novērtē miežu putraimus. Turklāt tie noder ne tikai putras pagatavošanā. Pamēģiniet šos vienkārši pagatavojamos, bet garšīgos salātus.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 25 min

Rīsu salāti ar papriku un mocarellas sieru

Recepti peidāvā ZVAIGZNE ABC, "500 salātu receptes"
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Miežu putraimu siltie salāti ar šampinjoniem

Bieži vien straujais dzīves ritms mums neļauj pievērst pietiekami daudz uzmanības uzturā lietojamo produktu uzturvērtībai. Un dažus produktus, kuri mūsu organismam būtu īpaši noderīgi, nelietojam tik bieži, cik tas būtu nepieciešams. Piedāvājam vēl vienu veselīga un garšīga ēdiena recepti. Esiet veseli!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apmēram 30 minūtes

Miežu putraimu salāti ar Fetaki sieru

Izlasot receptes nosaukumu uz brīdi var rasties nepareizs priekšstats, par produktu saderību. Salāti garšo lieliski !
  • Sarežģītība: Viegli!
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 35-40 minūtes

Šķelto zirnīšu pastēte

Zirņus pamatā saimnieces gatavo zupās un saprotams tradicionāli uz Ziemassvētkiem ar speķi. Taču no zirņiem var pagatavot arī lielisku pastēti. Pamēģiniet!
  • Sarežģītība: vienkāršāk, nekā izskatās
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Rīsu rolli letiņu gaumē

Sushi, maki, nigiri, sašimi un siraši, tie ir austrumu ēdieni kuri nu jau iedzīvojušies arī mūsu platuma grādos un vai katrai saimnieces virtuvē var atrast irbulīšus, bambusa paklājiņu un austrumu ēdienu pagatavošanai dažādas mērces. Bet vai esiet mēģinājuši šos austrumu ēdienus pagatavot izmantojot mums vēl senāk zināmas garšas un produktus? Pamēģiniet !
  • Sarežģītība: vienkāršāk, nekā izskatās
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Risotto ar Parmezānu

Risotto ir rīsu pagatavošanas tehnoloģija, kas raksturīga vienīgi Itālijai. Rezultātā tiem jābūt uzbriedušiem, mīkstiem, bet tomēr nedaudz stingriem. Gatavu risotto pasniedz nekavējoties, to nemēdz atsildīt.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: forma - 26 cm.
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Griķu sacepums ar tunci, sieru un šampinjoniem

Griķi lieliski der kopā ar zivi un sēnēm. Šī recepte tam ir apliecinājums.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 12 cepumi
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Griķu cepumi ar mandelēm

Kraukšķīgi, garšīgi un pietam veselīgi griķu un mandeļu cepumi. Pamēģini!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda 45 minūtes

Griķu biezputra ar sēnēm

Griķi satur daudz vitamīnu un mikroelementu, turklāt tie ir ļoti garšīgi. Griķu pagatavošanas iespējas ir tikpat dažādas kā jebkuram citam produktam.