Variācija par slaveno ganu pīrāgu “Shepherd’s pie”. Vēl to sauc par kotedžas pīrāgu. Termins “kotedžas” tika ieviests 1791. gadā, kad kartupeļi kļuva par pamatēdienu nabadzīgajam slānim, kas visbiežāk dzīvoja lauku rajonos mazās privātmājās.
Kotedžas brokastis
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 750g notīrīti kartupeļi
- 250g bekons
- 100g siers
- 8 paipalu olas
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Sīpolu un ķiploku notīrīt un smalki sakapāt. Bekonu sagriezt kubiņos. Kartupeļus sarīvēt uz dārzeņu rīves.
- Uzkarsēt pannu un apcept tajā bekonu, līdz izsalās tauki. Pievienot sīpolus un ķiploku un turpināt cept vēl 5 min. Pievienot kartupeļus, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un cept 20 min, ik pa brīdim apmaisot. Kartupeļus ar karoti izlīdzināt un pārkaisīt ar sarīvētu sieru. Ar karoti izveidot 8 bedrītes, kurās iesist pa vienai olai. Pannu pārlikt cepeškrāsnī un cept 180 grādos 10 min.
- Pasniedz siltu.
- Porcijas : 6-8
- Receptes kategorija : Idejas brokastīm
- Sastāvdaļas : bekons, kartupeļi, paipalu olas, siers
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
marienbāde
mellenes
milda
minerālūdens lauretana
motelis
noo cepeškungs
Nūdeles
pica
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
smūtijs
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.