Dārzeņu maizes no “LĀČI”

Veikalu plauktos parādījušās maizes ceptuves “Lāči” dārzeņu maizes.
Saldskābmaizes, kuras gatavotas pēc Lāču īpašās tehnoloģijas no plaucētiem rudzu miltiem ar dabīgo ieraugu. Maizes veidotas ar rokām un ceptas klona krāsnī.
Saldskābmaižu sastāvs bagāts ar rudzu un kviešu graudiem, linsēklām, saulespuķu sēklām. Maizes uzturvērtību palielina dārzeņi, kuri pievienoti to sastāvā. Maizēm samazināts cukura un sāls daudzums un 35 % no maižu satura ir graudi un sēklas.
Divām no dārzeņu maizēm - ar spinātiem un bietēm, piešķirts veselīgā produkta statuss, to iesaka Latvijas diētas ārstu asociācija.

Foto: www.fotofabrika.lv

Pagaidām nav komentāru.

Komentēt