Īsti latviešu sendviči ar cūkas karbonādi

Pēdējie pētījumi un atkājumi liecina, ka sviests obilgāti ir jāēd katram cilvēkam. Es neatceros, cik īsti daudz tas sviests ir jāēd, bet tas ir fakts. Un cūkgaļa, no kuras vēl pavisam nesen daudzi mani paziņas grieza prom degunus, arī ir ļoti labs produkts. Un pat speķis cilvēkam ir vajadzīgs, tiesa gan saprāta robežās. Tā kā mūsu pašu latviešu virtuve ir pat ļoti pareiza. Es vēl izmantoju kaņepju sēklas un latviešu maizi - saldskābo maizi. Un beigās man sanāca ļoti garšīgs īsts latviešu sendvičs.

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (2 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: