Konkursa MasterСhef uzvarētājs Antons Petrovskis atvēris britu pilsētā Plimuta savu restorānu Brown & Bean, kurš nu jau kļuvis slavens ar neparasto ēdiena pasniegšanas veidu. Lieta tāda, ka viesiem ir jānolaiza ēdiens no savām rokām, tā kā šķīvju šajā restorānā nemaz nav. Mielasta laikā pavārs kārto ēdienu uz apmeklētāju rokām, akurāti saliekot visas sastāvdaļas uz delnas. Pēc šī īpašā rituāla viesis var ēst. Sabiedrības rekacija uz tādu “servēšanu” izrādījās neviennozīmīga - daudzi uzskata šādu ēdiena pasniegšanas veidu par īstu sensāciju, taču ir arī tādi, kas uzksata ka tas ir vienkārši nepieklājīgi un liecina par sliktu audzināšanu. Kā domājat jūs?
Publicitātes foto
Pagaidām nav komentāru.