Kantučini (cantuccini) - mazi cepumiņi, kas izplatīti Toskānā, Itālijā. Pasniedz tos parasti pie vīna vai kafijas tases un ēd mērcējot savā glāzē vai krūzē.
Kantučini
- Sarežģītība Vidēji
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 500g milti
- 400g mandeles
- 250g cukurs
- 4 olas
- 1 citrona rīvēta miziņa
- 1 tējk. cepamais pulveris
- 1/2 tējk. vaniļas cukurs
Pagatavošana
- Riekstus sadalīt mazākos gabalos - mūsu gadījumā var sagriezt uz pusēm.
- Olas uzputot ar cukuru, vaniļas cukuru un citorna miziņu. Pakāpeniski pievienot miltus un cepamo pulveri - sanāks diezgan blīva mīkla. Pašās beigās pievienot mandeles un izveidot "desiņu".
- Cept 20-25 min. 180 grādos, līdz mīkla kļūst zeltaina. Izņemt no cepeškrāsns, mazliet atdzesēt. Sagriezt 1-1,5cm biezās šķēlēs un izkārtot vēlreiz uz cepešpannas. Cept vēl 3 min. Apgriezt cepumus uz otru pusi un cept vēl 3 min.
- Atdzesēt un pasniegt.
- Receptes kategorija : Konditoreja
- Sastāvdaļas : mandeles, rieksti
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
iepērcies droši
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Ozi iekš Kūkas “Lāču ķepiņas”
- ELVI iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
- pavarins iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.