Kartupeļu “risoto” ar baravikām

Tipisks Itāļu ēdiens. “Rizzotto” - tas ir tieši Itālijai raksturīgs rīsu pagatavošanas veids. Šis nav vairākkārtējai uzsildīšanai paredzēts ēdiens. Pagatavotu risoto tūlīt pasniedz galdā. Tā vienkārši izsakoties risoto ir itāļu rīsu (šoreiz mūsu variācijā - kartupeļu) putra ar piedevām, šoreiz ar baravikām.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: