Vismaz 2–3 reizes nedēļā uztura speciālisti iesaka ēst zivis. Mēs domājam, ka arī svētku galdā zivīm jābūt. Šos salātus var veidot kā sirds vēlas - gan porcijas glāzītēs, gan ar speciālu gredzenu izveidot tornīti. Var arī likt kārtās lielā traukā kā kārtainos salātus. Izmēģini šo recepti un dalies ar draugiem. Lai labi garšo!
Salāti “Mimoza” ar kūpinātām reņģēm
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 300g kūpinātas reņģes
- 100g rīvēts cietais siers
- 3gb. ar mizu vārīti kartupeļi
- 2 marinēti gurķi
- 2 cieti vārītas olas
- 200g krējums
- 1 ēd.k. franču sinepes
- zaļie lociņi
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Zivis iztīra, fileju sadala mazākos gabalos. Kartupeļus, olas un gurķus sarīvē uz dārzeņu rīves. Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Krējumu sajauc ar sinepēm, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
- Tad traukā kārto slāņos - zivis, kartupeļus, gurķus, olas un sieru. Katru slāni ieziež ar krējuma mērci. Dekorē ar sasmalcinātiem zaļiem lokiem.
- Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.
- Porcijas : 2-4
- Receptes kategorija : Salāti
- Sastāvdaļas : iz senām pavārgrāmatām, kūpināta zivs, svētku galdam
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
- Pavāriņš iekš Kad autoeksperts rada kulinārijas raidījumu
- zane iekš Kad autoeksperts rada kulinārijas raidījumu
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.