Pikantais gulašs ar skābētiem kāpostiem, kartupeļiem un papriku

Gulašs (ungāru: gulyás) ir Ungārijas nacionālais ēdiens. Tradicionāli to gatavo no vērša vai teļa gaļas gabaliņiem. Taču šodien šī ēdiena variācijas skaitāmas desmitos un mēs kārtējo reizi, piedāvājam vienu no tām. Šī recepte īpaši priecēs veģetāriešus un pikantu ēdienu cienītājus!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: