Diezgan plašu rezonansi izsauca viens no mūsu sadaļas “Laboratorija” vietu testiem, kad kādā no rudens dienām apmeklējām ēstuvi “Grila Bode”. ( Lasīt rakstu) Kopš mūsu apmeklējuma reizes ir pagājis vairāk kā pusgads un mēs nolēmām iegriezties šajā vietā vēlreiz, lai gan ierasti mēs atkārtoti neapmeklējam vietas, kuras kāda iemesla pēc neesam atzinīgi novērtējuši.
Kā pirmo, piebraucot pie “Grila Bode”, nevar neievērot uzbūvēto āra terasi, kas nevar nepriecēt šīs ēstuves apmeklētājus, jo kas varbūt labāks par iespēju baudīt uz oglēm pagatavotus ēdienus nevis telpās, bet svaigā gaisā… Arī apkalpojošais personāls šoreiz bija cits, taču mūsu vērtēšanas kritēriji nav mainījušies!
Šoreiz mūsu izvēle:
Burgeris ar bekonu
Ļuļa Kebabs
Liellopu filejas steiks
7Up un divas Latte
Pieņēmis pasūtījumu mūsu viesmīlis nozuda. Vispār ir pieņemts apjautāties, vai dzērienus atnest uzreiz?! Tie tika atnesti pēc 20 minūtēm! Vēl pēc 20 minūtēm tika atnesti arī pasūtītie ēdieni. Tātad, gaidīšanas laiks 40 minūtes, kas pēc standartiem atbilst normai, īpaši šādos iestādījumos, kur ēdienu gatavo uz grila, kurš tiek iekurinātas speciāli tev! 😉
Jāsaka, ka šoreiz nav īpaši ko gari izplūst aprakstos - viss bija garšīgs un pagatavots atbilstoši. Arī steiks, kuru speciāli palūdzām “medium”, tika pagatavots kā vajag.
Nu ko, ir patīkami apzināties, ka mūsu iepriekšējā kritika ir ņemta vērā (vismaz mums tā tīk domāt) un ir vēl viena ēstuve Rīgā, kuru var ieteikt apmeklēt gan draugiem, gan mūsu portāla lasītājiem. “Grila Bode” ir vieta, kurā var nobaudīt gardus un profesionāli pagatavotus uz oglēm gatavotus ēdienus!
Vienīgi vēlamies piebilst, ka vēl joprojām pirms iegriezties parūpējaties par skaidro naudu maciņā, jo vēl iazvien norēķināties ar karti nan iespējams. 🙁
Pagaidām nav komentāru.