Radīts Hamburgera un Hotdoga hibrīds - Hamdogs

Austrālietis Marks Murrejs radījis jaunu ēdienu, kas īpaši priecēs Hamburgeru un Hotdogu cienītājus. Dāmas un kungi, Hamdogs ir klāt!
Marks ja godīgi jāsaka neko īpaši jaunu izgudrojis nav, viņš savienoja savus iecienītākos ēdienus no ātrās ēdienāšanas restorāniem: hamburgeru un hotdogu.
Hamdoga ideja radās 12 gadi atpakaļ, 2004. gadā. 2009. gadā viņš saņēma patentu, taču tikai tagad, 2016. gadā, Markam palaimējies atrast investoru, lai īstenotu savu sapni un sāktu jaunā Hamdoga ražošanu. Tā tirdzniecība jau uzsākta Autrālijas pilsētā Pertā.

Hamdogs tik tiešām apvieno sevī labāko no hotdoga un hamburgera: starp divām oriģinālas formas bulciņām atrodas gaļas kotlete, kuras iekšpusē iespiests cīsiņš.
Šo konstrukciju papildina salāti, tomāti, siers, majonēze un sinepes. Vissarežģītākais izrādijās uzcept šādas formas bulciņas, lai tās atkārtotu cīsiņa un kotletes formu.
Automatizēt šo procesu tā arī neizdevās un visas bulciņas tiek gatavotas ar rokām, speciāli šim nolūkam.
Vēlaties šo ideju realizēt Latvijā? Sazinaties ar Marku ar Facebook starpniecību

Publicitātes foto

,

Pagaidām nav komentāru.

Komentēt