Ja ierastā majonēze nav pa prātam, pamēģiniet pagatavot aioli mērci! Aioli ir franču mērce, to gatavo gluži tāpat kā majonēzi, tikai aioli sastāvā ir daudz ķiploku. Bon appetit !
Aioli mērce
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Iesācējiem
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 cieti vārītas olas dzeltenums
- 4-6 ķiploka daiviņas
- majonēze
Pagatavošana
- Olas dzeltenumam pievieno nedaudz ūdeni (1 ēd.k.) un kopā ar nomizotām ķiploku daiviņām saberž ļoti smalkā biezenī. Šo masu iemaisa majonēzē.
- Receptes kategorija : Mērces
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šašliks
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Judite iekš Kādā bārā nozagts mumificēts cilvēka pirksts, kas tika izmantots dzērienu pagatavošanā
- Anonīms iekš Ādažos grilē un ēd visas dienas garumā!
- Santa iekš Gaileņu ievārījums
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.