Sīpolu džema pagatavošanai var izvēlēties jebkuru sīpolu šķirni. Izmantojot sarkanos sīpolus gatavotais džems būs maigāks. Sīpolu džems ir lieliska piedeva zivju un gaļas ēdieniem vai vienkārši ka papildinājums sviestmaizei. Pagatavojiet un nobaudiet!
Sīpolu džems
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 4 sarkani sīpoli
- 10 ēd.k. Balzamiko etiķis
- 4-5 ķiploka daiviņas
- 20g sviests
- sāls, cukurs
Pagatavošana
- Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriež ripiņās. Pannā izkausē sviestu, pievieno šķipsniņu cukura un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno etiķi, mazliet ūdeni un sautē, kamēr šķidrums ir iztvaikojusi. Pēc garšas pievieno sāli.
- Glabā aizvākotā traukā ledusskapī.
- Receptes kategorija : Ievārījumi, Mērces
- Sastāvdaļas : sīpoli
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.