Groziņi ar zivju krēmu

Spirdzinoši kūsājošais vīns neitralizēs sāļo krēmu, bet groziņi radīs mutē dzirkstošā vīna burbulīšiem līdzīgas sajūtas. Klāt iesakām baltvīnu vai dzirkstošo vīnu. Šo recepti piedāvā Zvaigzne ABC grāmata “Vīni un ēdieni”, Džošua Vesons. Jāatzīst, ka mazliet pārveidojām to pēc savas gaumes, bet rezultāts ir fantastisks!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: