Kivi-ananāsu smūtijs

Kivi satur pektīnvielas, cukuru, organiskās skābes,
magniju, kāliju, dzelzi, fosforu, vitamīnus A, D, C, E, B2, B3, B6, beta keratīnu, folija skābi. Kivi galvenā vērtība ir C vitamīns. Kivi ir rekordists C vitamīna satura ziņā, to apsteidz tikai melnās jāņogas, kurās C vitamīna ir divas reizes vairāk.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: