Receptē izmantotās salakas var aizstāt ar reņģēm. Tas nekādā ziņā ēdienu nepadarīs sliktāku. Lai labi garšo!
Marinētas salakas ar mārrutkiem
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1kg izķidātas salakas
- 4-5 sīpoli
- 3-4 ēd.k. milti
- eļļa cepšanai
- 1 gl. etiķis
- 100g rīvēti mārrutki
- 1 ēd.k. cukurs
- 3-4 lauru lapas
- 4-6 smaržīgo piparu graudiņi
- sāls
Pagatavošana
- Izķidātas salakas pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep uzkarsētā eļļā no abām pusēm.
- Katlā uzkarsē ūdeni ar etiķi, pievieno mārrutkus, lauru lapas, piparus, cukuru un sāli pēc garšas, uzvāra un mazliet atdzesē. Sīpolus notīra un sagriež gredzenos.
- Ceptas zivis kārto traukā, pārliek ar sīpolu gredzeniem un pārlej ar marinādi. Trauku apsedz ar vāku un novieto ledusskapī uz 24 stundām marinēties.
- Porcijas : 6-8
- Receptes kategorija : Uzkodas, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : iz senām pavārgrāmatām, mūsu mantojums, reņģes, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
mellenes
milda
minerālūdens lauretana
motelis
Nūdeles
pica
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- bonappetit.lv iekš Gardie zirņu plācenīši ar salātiem
- Ieva iekš Gardie zirņu plācenīši ar salātiem
- Martins iekš Pildītas kartupeļu pankūkas
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.