Garšīgākie liellopa un laša tartari

Tartars ir gaļas vai zivs ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu (laša) gaļas. Tartaru pasniedz ar garšvielām, svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko vai vusteras mērci. Tradicionāli tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem. Taču šoreiz īpašo noti tartaram piešķirs saimniecības “Dimdiņi” marinētie sīpoli. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem.

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (2 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: