Mārrutki ir garšaugs, kura saknes ir visgaršīgākās no septembra līdz aprīlim. Tuvojoties ziemas aukstajam laikam, piedāvājam pārbaudītu mārrutku uzlējuma recepti.
Pārmērīga alkohola lietošana IR kaitīga Jūsu veselībai!
Mārrutku uzlējums (Hrenovuha)
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1l 40% degvīns
- 25g mārrutku sakne
- 10g ingvera sakne
- 1/2 citrona miza
Pagatavošana
- Mārrutku sakni un ingveru nomizo un sagriež ripiņās. Citrona miziņu sagriež smalkāk. Visu saliek burkā, pārlej ar degvīnu, uzliek vāku un noliek tumšā siltā vietā uz 4 dienām. Katru dienu uzlējumu samaisa. 5 dienā uzlējumu izkāš caur smalku sietu vai marli. Noliek nostāvēties vēl uz 4 dienām.
- Receptes kategorija : Alkoholiskie dzērieni
- Sastāvdaļas : degvīns, mārrutki
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
pica
picērija
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.