Pupiņu “humus” ar bietēm

Daudzi jau ir iecienījuši austrumu virtuvē tik populāru uzkodu kā humus. Mēs šoreiz piedāvājam pamēģināt pagatavot humusu no tā, kas aug Latvijā - mūsu pašu pupiņām un bietēm. Marinētas bietes ne tikai piešķir pikantu toni, bet arī īpašu krāsu. Pamēģini šo recepti un izkrāso savu ikdienu!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: