Šajos salātos tuncis ideāli sader kopā ar marinetiem sīpoliem. Tāda sajūta, ka tie ir radīti viens otram! Šie salāti lieliski der gan ikdienas pusdienām-vakariņām, gan svētku galdam. Izmēģiniet šo recepti un pārliecinaties paši!
Dimdiņu tunča salāti
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 150g konservēts tuncis olīveļļā
- 200g marinēti sīpoli
- 150g svaigs gurķis
- 200g konservētas pupiņas
- 6 paipalu olas
- Mērcei:
- 100g beztauku jogurts
- 1 ēd.k. angļu sinepes
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Olas liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un uzvāra. Vāra 1-1,5 min. Olas pārliek zem auksta ūdens un atdzesē.
- Gatavo mērci. Jogurtam pievieno sinepes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, samaisa.
- Gurķi nomazgā un sagriež šķēlītēs. Olas noloba un sagriež uz pusēm. No sīpoliem, tunča un pupiņām notecina lieko šķidrumu.
- Porcijas šķīvjos kārto kaudzītēs sīpolus, tunci, gurķus, olas un pupiņas. Olas un gurķus pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sāli pēc garšas. Pasniedz ar pagatavoto mērci.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Partneris - Dimdiņi, Salāti
- Sastāvdaļas : gurķis, paipalu olas, pupiņas, sīpoli, tuncis
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.