Gardu ābolu pilns grozs? Lieliski! Ieprieciniet sevi un mājiniekus, pagatavojiet šo īpaši gardo un aromātisko desertu! To novērtēs pat visprasīgākais gardēdis!
2-3 ēd.k. skābs ievārījums (dzērveņu vai brūkleņu)
1/2 citrona sula
Pagatavošana
Netīrītas mandeles sasmalcināt un iebērt tīrā sausā pannā. Mazliet apgrauzdēt un pievienot svaigi spiestu citrona sulu. Uguni izslēgt, peivienot ievārīumu. Visu kārtīgi samaisīt.
Sagatavot ābolus - veseliem āboliem izgriezt serdes tā, lai apakša paliktu vesela. Ābolus piepildīt.
Mīklu nedaudz izrullēt un sagriezt 6 vienādos kvadrātos. Katra kvadrāta vidū uzlikt ābolu un pacelt malas uz augšu. Malas sastirpināt, lai vedojās tāds kā maisiņš. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apm. 20-25 minūtes.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.