Ātrā karbonara ar cukini un čili pipariem

Daudzi piekritīs, pati garšīgākā pasta ir tieši karbonara un visgrūtāk pagatavojama. Lielākā problēma - mērce pārāk ātri sabiezē no pannas siltuma, jo tiek izmantoti jēli olu dzeltenumi. Mēs vēlamies patiekt, ka tas nav tik sarežģīti un dalamies ar ārkārtīgi vienkāršu mērces pagatavošanas veidu. Pamēģini!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: