Daudzi piekritīs, pati garšīgākā pasta ir tieši karbonara un visgrūtāk pagatavojama. Lielākā problēma - mērce pārāk ātri sabiezē no pannas siltuma, jo tiek izmantoti jēli olu dzeltenumi. Mēs vēlamies patiekt, ka tas nav tik sarežģīti un dalamies ar ārkārtīgi vienkāršu mērces pagatavošanas veidu. Pamēģini!
Ātrā karbonara ar cukini un čili pipariem
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 125g spageti
- 100g rīvēts cietais siers
- 1 svaigs cukini
- 1 neliels čili pipars
- 3 olu dzeltenumi
- 2 ēd.k. olīveļļa
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Cukini sagriež plānās strēmelītēs. Čili piparu sagriež smalkāk. Pannā uzkarsē eļļu un ātri apcep cukini un čili piparus.
- Spageti novāra sālsūdenī līdz al dente konsistencei. Vienu kausu šķidruma pārlej nelielā bļodā, pārējo šķidrumu notecina. Pārlietam šķidrumam pievieno olu dzeltenumus, rīvētu cieto sieru, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisa. Šo maisījumu iemaisa spageti, pārliek porcijas šķīvjos un uzreiz pasniedz.
- Porcijas : 2-3
- Receptes kategorija : Pastas
- Sastāvdaļas : cukini, olu dzeltenumi, pasta, veģetāriešiem
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
pica
picērija
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.