Kartupeļi pēc rīsiem, kukurūzas,kviešiem un miežiem tiek uzskatīti kā piektais nozīmīgākais kaloriju avots mūsdienu cilvēkam. Kaut gatavoti tie tiek laikam krietni biežāk. Šeit vēl kāds veids kartupeļu pagatavošanai.
Krāsnī cepti kartupeļi ar jogurta mērci
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 4 lieli kartupeļi
- 4 ēd.k. jogurts bez piedevām
- 2 svaigi gurķi
- 3-4 kiploka daiviņas
- dilles
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomazgāt, ietīt katru folijā un cept 220 grādos apmēram 40-50 min. (gatavošanās laiks atkarīgs no šķirnes un izmēra).
- Pagatavot mērci: svaigus gurķus sarīvēt uz rīves, pievienot smalki sakapātus ķiplokus un zaļumus. Pievienot pēc garšas sāli.
- Siltus kartupeļus atbrīvot no follija, iegriezt un pārliet ar jogurta mērci.
- Porcijas : 2-4
- Receptes kategorija : Dārzeņu ēdieni
- Sastāvdaļas : jogurts, kartupeļi
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.