Liellopu gaļa meksikāņu gaumē

Daudzi kļūdaini uzskata, ka visi meksikāņu ēdienu ir asi un ar pārmērīgi lielu garšaugu daudzumu. Garšaugu aromāti tikai izceļ viena vai otra produkta specifiku. Galvenais likums meksikāņu kulinārijas tradīcijās ir atrast katrā produktā tā „garšas rozīnīti” un sasniegt harmoniju dažādu garšu nianšu apvienojumā. To arī novēlam! Uzmanību! Gatavojot recepti ierēķiniet laiku kurā gaļa marinēsies.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: