Dzērienu nosaukumus nozīmē skaitli pieci. Ar jūrnieku starpniecību XVII gs. sākumā tas nonāca
Lielbritānijā, kur kļuva ļoti populārs un
ieguva nosaukumu “punšs”.
Medus punšs
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 150 ml sarkanvīna
- 20 ml dzērveņu sīrupa
- 30 g medus
- 1 aplesīna miziņa
- Dekoram:
- 1 kanēļa standziņa
Pagatavošana
- Visas sastāvdaļas uzkarsēt, bet nevārīt. Caur sietiņu punšu pārliet iepriekš uzsildītā punša glāzē. Dekorēt ar kanēļa standziņu. Pasniegt karstu.
- Porcijas : 1
- Receptes kategorija : Alkoholiskie dzērieni
- Sastāvdaļas : sarkanvīns
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Ilze iekš Cepumi ar ogu sukādēm
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.