Mūžīgais augļu-ruma kēks

Šī kēksa recepte ir no tiem seniem laikiem, kad ledusskapju vēl nebija, bet kaut-kādā veidā cilvēce glabāja pārtikas produktus ilgāku laiku. Daži produkti no ilgas glabāšanas ir kļuvuši vēl garšīgāki.
Šo kēksu var glabāt ilgāku laiku. Parasti to sāk
cept 3 mēnešus pirms svētkiem. Ja pasniegt plānots
ātrāk, tad vēl siltu kēksu apslaka ar lielāku ruma daudzumu, sagriezt šķēlītēs un pasniegt.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: