Ceptas un marinētas reņģes jau zinām.
Šoreiz tās cepam mīklā.
Ceptas reņģītes mīklā
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 600 g reņģes
- 200 g milti
- 200 ml alus
- 2 olas
- olīveļļa
- sāls un svaigi malti pipari
Pagatavošana
- Olu baltumus atdalīt no dzeltenumiem. Dzeltunumus sajaukt ar miltiem, pievienot sāli un piparus. Pamazam pieliet alu, visu sajaukt līdz viendabīgai masai. Pievienot sinepes. Olu baltumus uzputot atsevišķi stingrās putās un uzmanīgi iecilāt jau gatavā mīklā.
- Iztīrītas reņģes iemērkt mīklā un cept 4-5 min eļļā. Izlikt uz papīra dvielīša lai notek liekie tauki. Pasniedz ar sinepju mērci.
- Receptes kategorija : Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : alus, reņģes, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.