Reņģes ceptas, ar sinepēm

Clupea harengus membras - tiešī šāds ir vienkāršās zivtiņas reņģes latīniskais nosaukums. Lai arī reņģes nav dārgas zivis, tās ir iecienījušas daudzas mājsaimnieces. Šobrīd reņģes atkal kļūst populāras un dažādos veidos pagatavotas tās atrodamas pat ļoti prestižu restorānu ēdienkartēs. Pagatavojiet arī jūs!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: