Čatni - ir asais ievārījums, ko tradicionāli pasniedz pie gaļas ēdieniem. Čatņiem ir viena
interesanta īpašība - jo ilgāk tas glabājās,
jo garšīgāks tas paliek. Tāpēc es iesaku pagatavotu ievārījumu vismaz pāris nedēļas noturēt vēsā vietā.
Ābolu čatņi
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 600 g ābolu ( jau nomizotu un sagrieztu)
- 80 g žāvētas aprikozes
- 100 g sīpolu
- 220 g cukura
- 250 ml etiķis ( balzamiko vai vīna etiķis)
- 2 asie pipari
- 20g svaiga ingvera
- 15g ķiploku
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Visu sagriežam, sajaucam un vārām 10 minūtes, tad samazinām uguni un vārām vēl kādas 50 min.
- Vēl karstu ievārījumu sapilda tīrās sausās burkās ar aizskrūvējam vāciņiem un glabā aukstā vietā.
- Receptes kategorija : Konservēšana, Mērces
- Sastāvdaļas : ābols
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.