Kamēr vēl tirgū pieejami asie pipari un paprika, aicinam izmēģināt šo recepti. Šis piparu maisījums ir lieliska piedeva dažādiem gaļas ēdieniem vai siera.
Skābēti asie pipari
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 10-12 asie pipari
- 3-4 saldā paprika
- 6-8 ķiploka daiviņas
- cukurs
- sāls
Pagatavošana
- Čili piparus nomazgāt, sagriezt uz pusēm, iztirīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Tieši tāpat iztīrīt un sagriezt saldo papriku. Ķiploka daivņas nomizot un sagriezt šķēlītēs. Visu salikt lielā bļodā, pārkaisīt ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzlikt slogu un novietot sausā vietā skābēties uz 3-4 dienām.
- Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.
- Receptes kategorija : Dārzeņu ēdieni, Konservēšana
- Sastāvdaļas : paprika
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.