Vēlaties nostiprināt sava kulinārijas eksperta statusu?! To paveikt ir salīdzinoši vienkārši - pagatavojiet šo recepti un jūsu prasmes tiks novērtētas!
Cāļu pusspārni tomātu-krējuma mērcē
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 iep. pusspārni terijaki un ķiploku marinādē
- 1gl rīsi
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 400g sasmalcināti konservēti tomāti
- 100ml saldais krējums 10%
- 3 ēd.k. karija pulveris
- 1 ēd.k. paprikas pulveris
- 1/4 tējk. kanēlis
- eļļa
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Rīsiem pievieno karija pulveri un vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
- Sīpolu sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno pusspārnus (ar visu marinādi) un cep 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot. Tad pievieno tomātus, garšvielas (2 ēd.k. karijs, paprika, kanēlis, sāls un svaigi malti pipari pēc garšas) un sautē minūtes 10. Pievieno saldo krējumu, sasmalcinātus ķiplokus, uzkarsē un uguni izslēdz. Ja garšo asāks ēdiens, var pievienot čili piparus.
- Rīsus pasniedz ar mērci.
- Porcijas : 4-6
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni, Partneris - Putnu fabrika Ķekava
- Sastāvdaļas : rīsi, vista
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šašliks
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Saulkrastiete iekš “Vēja Rags” kur tevi negaida un, tomēr, vairāk “Salt Water”…
- Sandija iekš Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis
- Sandra iekš Eklērnīca “Raunas dārzs”, vai tiešām gardākie eklēri Rīgā?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.