Cepts cālis ar noslēpumu

Šoreiz pagatavosim cāli ar noslēpumu - piepildīsim cāli netradicionālā veidā, iekārtojot cālim pildījumu zem ādas.
To nav nemaz tik sarežģiti paveikt, jo vistas āda viegli atdalās no gaļas. Sviests padarīs gaļu sulīgāku, bet bekons cāļa gaļai piedos dūma aromātu. Pasakaina maltīte. Noteikti izmēģiniet šo recepti!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: