Ja starp sastāvdaļām nebūtu vīna etiķis, mēs gan paši noticētu, gan jūs pārliecinātu, ka tieši šādi šo foreli gatavoja senie inki.
Forele peruāņu gaumē
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 foreles (katra apm. 300g)
- 2 sīpoli
- 1 puravs (tikai baltā daļā)
- 1 čili pipars
- 4 ķiploka daiviņas
- 3-4 ēd.k. baltvīna etiķis
- milti
- eļļa
- sāls
Pagatavošana
- Zivi izķidā, noskalot, ierīvēt ar sāli un apviļāt miltos. Pannā uzkarsēt eļļu un cept zivi 4-5min. no katras puses.
- Citā pannā uzkrsēt eļļu. Apcept sagrieztus gredzenos sīpolus un puravu, smalki sakapātus ķiplokus un čili piparu. Cept apm. 5 min, tad pieliet etiķi un cept visu vēl 2-3 min. Dārzeņus pārlikt uz zivs un ļaut 15 min. ievilkties.
- Pirms pasniegšanas uzsildīt.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : forele
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.