Mellenes plaši izmanto arī medicinā. Šīs odziņas satur vienu no ogās visretāk sastopamajām organiskajām skābēm – dzintarskābi, kam ir svarīga loma procesos, kuri nodrošina asinsvadu sieniņu elastību.
Jogurta-auzu pārslu pankūkas ar mellenēm
-
- Daudzums
- 15 gb.
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 gl. milti
- 1/2 gl. mellenes
- 1/2 gl. auzu pārlsas
- 1/2 gl. grieķu/turku jogurts
- 1/2 gl. piens
- 1 ola
- 2 ēd.k. sviests
- 1-2 ēd.k. cukurs
- 1 tējk. cepamais pulveris
- sāls
Pagatavošana
- Lielā bļodā sajaukt miltus, auzu pārslas, cukuru, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls. Atsevišķi bļodā uzputot jogurtu, olu, mīkstu sviestu un pienu. Abus maisīumus sajaukt un atlikt uz 20 min. uzbriest.
- Mīklai pievienot mellenes un cept pankūkas pa 2 min. no kartas puses.
- Receptes kategorija : Idejas brokastīm
- Sastāvdaļas : auzu pārslas, jogurts, mellenes, pankūkas
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.