Ātrā auzu pārslu putra ar apelsīnu sulu

Par auzu pārslu lieliskajām īpašībām sen neviens nešaubās. Auzu pārslas satur augu lipekli, cieti, vitamīnus un mikroelementus, kas cilvēka ēdienkartei šo produktu padara neaizstājamu. Pagatavotas biezputrā, esošās pārtikas šķiedrvielas veic organisma „ģenerālo tīrīšanu”, izvada šlakvielas (pareizāk sārņus) un absorbē kaitīgās vielas. Šis ir viens no 14 produktiem, kurs var ievērojami atveseļot un pagarināt cilvēka mūžu. Mēs padalīsimies ar vienkāršu un pārbaudītu recepti, kura noteikti neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: