Garneles garšo ikvienam, kurš atzinīgi vērtē jūras veltes. Pateicoties garneļu maigajai garšai rodas plašas iespējas variācijām, izmantojot garneles kā papildinājumu dažādos ēdienos. Taču būtiski ir garneles pareizi novārīt. Sekojiet norādījumiem un baudiet!
Kā novārīt garneles
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 500g svaigas garneles
- 4-5 smaržīgo piparu graudiņi
- 2 lauru lapas
- 1 laims
- 2-3 krustnagliņas
- 3 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
- Katlā ieliet ūdeni, apm. 1,5l. Pievienot visas garšvielas, sagreiztus mazākos gabalos ķiplokus un laimu. Uzvārīt. Jau vārošam ūdenim pievienot garneles. Vārīt 4-5 minūtes. Uguni izslēgt un atstāt garneles karstā ūdenī uz 10-15 min.
- Pasniedz ar saldo čili mērci.
- Porcijas : 3-4
- Receptes kategorija : Jūras veltes
- Sastāvdaļas : garneles
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
pica
picērija
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.