Šo piedevu vislabāk un pareizāk būtu gatavot tieši pirms pasniegšanas, kad šašliks jau ir gandrīz gatavs. Pretējā gadījumā gan rutki, gan sīpoli pārāk sulos un kļūs rūgti.
Piedeva šašlikam no Buharas
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 300g balto rutku
- 1 sīpols
- 20g dilles
- 20g kinzas
- sāls
Pagatavošana
- Rutkus notīrīt un sarīvē uz rupjās rīves vai sagriezt plānās strēmelītēs. Sipolu sagriezt plānos gredzenos vai pusgredzenos. Gan rutkus, gan sīpolus noskalot zem auksta ūdens un ūdeni notecināt. Visus zaļumus smalki sakapāt.
- Rutkus, sīpolus, zaļumus ielikt bļodā, pārkaisīt ar sāli un ar rokām samaisīt.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.