Svētku cālis pildīts ar aknām un kūpinātu krūtiņu

Ja tu neesi pārliecināts par savām kulināra spējām, rekomendējam gatavot kaut-ko vienkāršāku. Taču šī recepte nav domāta tikai iesācējiem - tā ir pietiekami garšīga un grezna, lai to gatavotu visi. Un ja tev garšo aknas, mēs iesakam pildījumu gatavot vairāk - tas ir tik garšīgs, ka par daudz nebūs. Pildījumu, kas paliek pāri, var droši likt cepamā trauka apakšā, zem cāļa, un jau gatavu pasniegt ar grauzdiņiem.

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: