Šādas uzkodu maizītes ir ātri un vienkārši pagatavojamas, turklāt, tās lieliski iederēsies gan uz ikdienas, gan svinību galda. Pievienojiet recepti savai recepšu grāmatai! 😉
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem.
Gatavo mīklu. Ūdeni mazliet uzsilda. Raugu iemaisa nelielā ūdens daudzumā. Tad pievieno pārējo ūdeni, sāli un eļļu. Iestrādā lielāko daļu miltus. Mīklu liek uz darba virsmas un iemaisa atlikušos miltus.
Mīklu sadala 4 vienādās daļās, izveido bumbas, uzklāj dvieli, kas apkaisīts ar miltiem un raudzē aptuveni 20 min. Katru bumbu izrullē, pārliek uz cepešpannas un uzliek pa virsu bekona šķēles un timiāna lapiņas.
Cep cepeškrāsnī apm. 15 min. maizītes izņem un atdzesē. Pasniedz ar marinētiem sīpoliem.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.