Zutis zaļajā mērcē

Gardais un treknais zutis ir iekarojis savu vietu delikatešu topa augšgalā. Grūti pat iedomaties, ka zutis kādreiz nebija mākslīgi audzēta zivs, bet gan dzīvnieks, kura vārdā nosaukta Ogre (krievu valodā zutis ir ugorj), Ungurmuiža un Ungurezers (lietuviešu valodā zutis ir ungurys).Šobrīd gardēži ir spiesti maksāt par zuti vairāk, kā par gaļas kilogramu. Bet varbūt kādreiz ir vērts palutināt savas garšas kārpiņas?!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: