Asinsdesa ābolā

Anglijā asinsdesas dēvē par melno pudiņu, to
pārsvarā bauda brokastīs un pasniedz kopā ar ceptām sēnēm, krējumu un svaigi ceptu maizi.
Variācijas asinsdesu pagatavošanā ir daudz -
tās cep, sautē, ēd karstas, bet daži tieši
pretēji, tās kraukšķina aukstas un bez jebkādām piedevām. Šajā receptē asinsdesa tiek ievietota ābolā.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: