Šim ievārījumam ir viena dīvaina īpašība - jo ilgāk viņš stāv, jo labāk garšo! Bet ir vēl viena, ne mazāk dīvaina īpašība - parasti ilgi nestāv!
Dzērveņu čatņi
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 3 sarkani sīpoli
- 500g dzērvenes
- 3 ēd.k.medus
- 6 ķiploka daiviņas
- 100ml dzērveņu sulas
- sāls pēc garšas
- eļļa apcepšanai
Pagatavošana
- Sīpolus sagriezt gredzenos un apcept eļļā sautējamā katliņā. Kad sīpoli paliek brūni, tiem pievienot sasmalcinātus ķiplokus un cept visu kopā vēl 5 min.
- Pievienot dzērvenes, medu, dzērveņu sulu (sulu bez cukura), uzvārīt un samazinot uguni sautēt kādas minūtes 30.Kad masa ir sabiezējusi, uguni izslēgt, mazliet atdzesēt un salikt burkās.
- Receptes kategorija : Konservēšana, Mērces
- Sastāvdaļas : dzērvenes, sīpoli
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.