Ja jums nav pieejama forele, šādi var pagatavot jebkuru zivi. Ingvera sakne sniedz zivij nedaudz pikantu toni, bet krējums padara ēdienu maigu. Dažādu garšu un izjūtu rotaļa.
Forele ar krējumu un ingveru
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 foreles (apm. 300g katra)
- 4 ēd.k. krējums
- ingvera sakne
- sāls
Pagatavošana
- Foreli izķidāt, notīrīt zvīņas un ierīvēt ar sāli no ārpuses un iekšpuses. Ingvera sakni notīrīt un sagriezt šķēlītēs. Ingveru sapildīt zivs vēderā.
- Zivis apsmērēt ar krējumu, ietīt cepamā papīrā vai folijā un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 20 min. Tad pavērt papīru vaļā un cept krāsnī vēl 10 min.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : forele, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.